Blijf Praten - mediation & bemiddeling, Caroline Scheepbouwer

ProfielWerkwijze

Blijf Praten © 2015                                MfN registermediator - KvK: 57238642                                cescheepbouwer@blijfpraten.nl


Hoe

Werkwijze

Wie

Profiel

Mediation

Wat

Profiel Mediation

Mediation &     Bemiddeling

Blijf Praten

HOME

Profiel

Ik heb jarenlange ervaring in het vakgebied Personeel en Organisatie bij de overheid. Na het behalen van mijn diploma HBO Personeel en Arbeid ben ik werkzaam geweest in diverse advies- en staffuncties. Vanaf 2009 maak ik deel uit van de mediationpool van mijn werkgever. Daarnaast ben ik tevens vertrouwenspersoon.


Met deze achtergrond kenmerk ik mijzelf als een ‘mensen-mens’. Ik kan goed luisteren, heb een sterk empathisch vermogen en ben zowel kwaliteit- als klantgericht. Met Blijf Praten richt ik mij met name op arbeidsconflicten en conflicten in de privé sfeer, zoals buren ruzies.

Mijn naam is Caroline Scheepbouwer. De mediationopleiding heb ik voltooid bij DOC-opleidingen te Gouda. Specialisatie-opleidingen en vervolgcursussen heb ik gevolgd bij o.a. The Lime Tree en de Merlijn Groep.


Sinds april 2008 ben ik geregistreerd als registermediator bij de Mediatorsfederatie Nederland (MfN). Dat wil zeggen dat de MfN mij heeft erkend en geregistreerd in het landelijk register van gekwalificeerde mediators.